Buisisolatie

Ook u wilt uw energieverbruik zo laag mogelijk houden. Dat scheelt geld en is ook nog eens goed voor het milieu!

Om u hiermee te helpen slaan de Woonstichting Hulst, de gemeente Hulst, de Praktijkschool en de Energiebank Hulst de handen ineen met het Project Buisisolatie.

Samenwerking

Dit initiatief is een samenwerkingsverband tussen Woonstichting Hulst, de gemeente Hulst, de Praktijkschool en de Energiebank Hulst. De Woonstichting Hulst en de gemeente geven hiermee invulling aan hun duurzaamheidsbeleid. De Praktijkschool kan hiermee een aantal van de leerlingen een zinvolle stage bieden. De Energiebank Hulst is een organisatie van vrijwilligers die de uitvoering organiseert en de leerlingen van de Praktijkschool begeleidt.

Project Buisisolatie

Het Project Buisisolatie neemt een deel van uw verwarming onder de loep. Staat bij u de verwarmingsketel op zolder en zijn de leidingen van en naar de verwarmingsketel niet geïsoleerd? In dat geval verliest u onnodig veel warmte en dat is eenvoudig te verhelpen. Het aanbrengen van buisisolatie over deze leidingen vermindert het warmteverlies aanzienlijk en de uitvoering hiervan is niet moeilijk. Het project Buisisolatie helpt u daarbij.

Hoe werkt het Project Buisisolatie?

Wilt u in aanmerking komen? Wij bieden u dan twee mogelijkheden om de leidingen bij u op zolder te voorzien van buisisolatie.

Zelf doenU kunt zelf de buisisolatie aanbrengen of u kent iemand die dit voor u kan doen.
Wij voorzien u dan gratis van materialen.
Laten installerenU heeft hulp nodig bij het aanbrengen van de buisisolatie.
Wij organiseren dan tevens gratis het aanbrengen van de buisisolatie.

Om uw keuze te maken, en aan te melden, klikt u op onderstaande button die voor u van toepassing is.